Emporio Armani
Armani wordt wereldwijd gezien als een van de meest prestigieuze namen in de mode industrie. De horloges van Armani zijn altijd herkenbaar aan het logo van de zeer gestileerde adelaar. Ieder Armani horloge heeft klasse en kwaliteit. Menig horlogeliefhebber draagt het Armani horloge dan ook met trots. De prachtige Armani dames- en herenhorloges mogen daarom niet ontbreken in onze collectie.
De horloges zijn gewild bij zowel dames als heren en onder alle leeftijden. Daarnaast is een Armani horloge niet alleen om zelf te dragen, maar ook een geweldig horloge om cadeau te doen.Wij bieden u horloges vanuit de Emporio Armani lijn die zowel analoge, digitale als smartwatches heeft. Daarnaast bestaat ons aanbod uiteraard ook uit de klassieke Armani horloges.

Calvin Klein
Calvin Klein Inc. is een Amerikaans merk en modehuis en werd in 1968 opgericht door modeontwerper Calvin Klein. Het Swiss Made-label maakt kwalitatief hoogstaande horloges en is sinds 1997 niet meer weg te denken als internationaal horloge topmerk.Calvin Klein horloges kenmerken zich door het strakke design met geïntegreerde ontwerpen. De vloeiende en natuurlijke vormen passen moeiteloos bij de modestijl van iedere drager. De horloges zijn dan ook zowel klassiek als modern en kennen daardoor een tijdloze schoonheid. Ze hebben de perfecte combinatie van unieke, herkenbare vormgeving met Zwitserse kwaliteit.
Met een Calvin Klein horloge maak je je outfit af en in ons uitgebreide assortiment is iets te vinden voor elke smaak en stijl. Wat je smaak ook is, je vindt het gegarandeerd in onze collectie!

Gucci
Gucci is een luxe beroemd Italiaans modemerk.
Het Huis van Gucci werd in 1921 opgericht door Guccio Cucci in Florence.
Het is sinds 2004 onderdeel van het Franse luxe merken conglomeraat Kering.
De hoofddesigner is Alessandro Michele.

Hamilton
Het gerenomeerde horlogemerk Hamilton heeft haar roots oorspronkelijk in Amerika. Hamilton horloges bestaat 120 jaar en is nog steeds één van de meest bekende en gewaardeerde horlogemerken op de markt. De horloges worden geproduceerd in Zwitserland en worden gekenmerkt door Zwitserse precisie, gedetailleerde en stijlvolle designs.

Hugo Boss
Het van oorsprong Duitse merk Hugo Boss heeft in samenwerking met de Movado Group de Hugo Boss horloges op de markt gebracht. Het merk heeft haar horloges voorzien van leren of stalen banden en de horloges hebben een uitstraling van luxe en fashion tegelijk.

Seiko
Het bekende merk Seiko is een Japans horlogemerk. Seiko werd in 1881 opgericht door Kintaro Hattori, toen deze in Tokio een klokkenwinkel opende. Elf jaar na dato begon hij met de productie van klokken onder de naam Seikosha (huis van perfectie).
Seiko heeft sindsdien een enorme groei door gemaakt en heeft op dit moment meer dan 7.000 mensen in dienst.
Seiko horloges was de eerste fabrikant die de kwartshorloges op grote schaal ging produceren en daarmee de kwartshorloges beschikbaar maakte voor het grote publiek.
Seiko draagt zorg voor de tijdwaarneming bij tal van grote sportevenementen waaronder de Olympische Spelen, de WK Atletiek en het WK voetbal

Tissot
In 1853 richtte Charles-Félicien Tissot samen met zijn zoon Charles-Émile het inmiddels wereldberoemde Zwitserse merk Tissot op.
Dit was in het stadje Le Locle en daar is het sindsdien nog steeds gevestigd.
Tegenwoordig is het merk onderdeel van het bekende Swatch Group. De grootste producent van hoogwaardige Zwitserse uurwerken. In het logo van Tissot staat daarom met trots “Swiss watches since 1853”.Sluit Menu
×
×

Winkelmand